Productivity.be

Productivity.be publiceert een maandelijkse nieuwsbrief over trends in automatisering en digitalisering in industriŽle productie. Op de website worden deze artikels aangevuld met nieuwsberichten en interviews over actuele thema's in productietechnologie.

Productivity.be richt zich tot mensen met management- en technische functies in de industrie (engineering, productie, onderhoudÖ) en bij uitbreiding tot iedereen met een passie voor productietechnologie.Redactioneel

We betrekken leveranciers, integratoren en mensen uit de industrie maar al te graag bij het realiseren van content op Productivity.be. Alle input voor nieuwe artikels en feedback op bestaande content is welkom op redactie@productivity.be.
In onze redactionele artikels focussen we op het wie, wat, hoe en waarom van industriŽle technologieŽn. We gaan na wat er allemaal bestaat, wat die dingen wel en niet kunnen, en bij wie men ervoor terecht kan.

Persberichten

Aangeleverde persberichten worden gratis opgenomen voor zover ze aansluiten op de thema's die we redactioneel behandelen en ze qua vorm en inhoud opgevat zijn als redactionele artikels. Uw persberichten zijn welkom op redactie@productivity.be.
U kan uw nieuwsbericht ook door ons laten schrijven. U krijgt dan het volledige exploitatierecht zodat u het bericht ook aan anderen kan aanbieden als persbericht en/of kan gebruiken in uw eigen communicatie.