Ons aanbod in copywriting

Case studies

Weinig verkoopargumenten zijn zo krachtig als case studies of applicatieverhalen. Wij zijn er trots op case studies te schrijven voor een aantal van de meest vooraanstaande spelers in industriŽle automatisering in BelgiŽ. We maken ons sterk dat weinig copywriters zo goed als wij de verhalen achter industriŽle applicaties begrijpen en op papier kunnen zetten.

Nieuwsberichten

Nieuwsberichten zijn essentiŽle marketing tools, niet alleen om nieuwe producten en diensten aan te kondigen maar ook om het verhaal achter uw bedrijf, producten en diensten tot leven te brengen. Een goed nieuwsbericht heeft een kapstok en een verhaal, en het typisch toontje dat we allemaal herkennen en een zekere ernst en autoriteit uitstraalt.

Evergreen content

Inhoudelijk sterke, tijdloze artikels zijn de geheime wapens van online marketing en SEO. Ze geven antwoorden op de vragen die uw potentiŽle klant zich stelt, wat zoekrobots als Google belonen met een hoge ranking. Of het nu white papers, blog posts of andere artikels zijn Ė het schrijven van evergeen content is een investering die blijft renderen.

Persberichten

Vakbladen en andere media hebben een constante honger naar goede artikels waar u met het verspreiden van persberichten handig op in kan spelen. In de copy & paste cultuur van vandaag zijn de beste persberichten artikels die zonder verdere ingrepen gepubliceerd kunnen worden. Wij schrijven uw nieuwsberichten zoals ook redacteurs van vakbladen die zouden schrijven - klaar voor publicatie.

Newsletters

Met een eigen nieuwsbrief kan u een communicatiekanaal creŽren dat helemaal afgestemd is op uw doelgroep en doelstellingen. Een nieuwsbrief vullen is zorgen voor een goede mix, zoals ook uitgevers dat doen.
Wij helpen u graag met het brainstormen van de inhoud en het schrijven van de artikels om van uw nieuwsbrief een win-win te maken voor u en uw lezers.

Websites

Uw website is de uitvalsbasis voor al uw online marketingactiviteiten en een cruciale tool in het genereren van nieuwe leads.
De homepage van uw website is ook essentieel in het etaleren van uw branding. Het schrijven ervan verdient echt wel de nodige aandacht.

Landing pages en blog posts

Of het om een landing page, een blog post of andere content op uw website gaat - elke pagina heeft zijn eigen doel en het potentieel om via SEO en online marketing uit te groeien tot een performante marketing tool. We zetten met plezier onze ervaring in om dit voor u te faciliteren.