Redactiebureau ConScript schrijft marketingteksten voor B2B bedrijven die actief zijn in industriële sectoren.
Oké, de achtergrondfoto hierboven ziet er misschien wat oubollig uit, maar dat is nu eenmaal wat we doen: achter onze schrijftafel zoeken naar het juiste verhaal en hoe het te brengen, zodat het kan bijdragen tot het realiseren van uw businessdoelstellingen.
Het is een soms wat vergeten ambacht in een schreeuwerige wereld vol content marketing, maar goed geschreven teksten maken wel degelijk het verschil.
We maken ons sterk dat weinig copywriters zo goed als wij de verhalen achter industriële applicaties begrijpen en op een overtuigende manier kunnen brengen.

Copywriting

Case studies

Case studies of applicatieverhalen zijn artikels waarin uw klant vertelt over uw product of dienst, en wat het voor hem of haar betekent. Het zijn overtuigende marketingtools omdat de lezer zich kan identificeren met het succesverhaal van uw klant, wat inspireert om diens voorbeeld te volgen en bij u te komen aankloppen.

Nieuwsberichten

Iedereen volgt het nieuws. Dat maakt nieuwsberichten tot ideale tools om uw bedrijf, producten en diensten onder de aandacht te brengen. Een nieuw product, de realisatie van een nieuwe toepassing, een verbetering in het productieproces – het zijn allemaal goede gelegenheden om uw publiek te overtuigen van wat u te bieden heeft.

Evergreen content

Inhoudelijk sterke, tijdloze artikels zijn de geheime wapens van online marketing en SEO. Ze geven antwoorden op de vragen die uw potentiële klant zich stelt, wat zoekrobots als Google belonen met een hoge ranking. Of het nu white papers, blog posts of andere artikels zijn – het schrijven van evergeen content is een investering die blijft renderen.Uitbouwen communicatiekanalen

Websites

Websites hebben vele functies die alle een specifieke benadering vergen en samen toch een mooi geheel moeten vormen. Bij het schrijven van het statische deel van uw website houden we rekening met de doelstellingen die al die pagina’s hebben, met speciale aandacht voor de moeilijkste maar misschien ook wel de belangrijkste pagina op uw website: de about-pagina, die weergeeft waar u voor staat en wat u te bieden heeft.

Nieuwsbrieven

Voor uw nieuwsbrief moet u denken als een uitgever om te zorgen voor een goede mix aan onderwerpen zodat het voor iedereen de moeite loont om uw nieuwsbrief te openen. Sommige artikels zijn meer verkoopgericht. Andere zetten in op thought leadership. Vanuit onze ervaring in de wereld van vakbladen kunnen we u helpen bij de samenstelling van een nieuwsbrief met een sterke focus op de lezer.

Sociale media

Social media marketing is niet ons ding maar we schrijven wel landing pagina’s – artikels die u op uw website of blog kan plaatsen en waar u in uw posts op sociale media naar kan verwijzen. Op die manier wordt uw website of blog een content library die blijft renderen om bezoekers aan te trekken en leads te genereren.
Contact

Redactiebureau ConScript
Hulstsestraat 10
B-2431 Veerle-Laakdal

Erwin Vanvuchelen
+32 (0)475 64 99 34
erwin@conscript.be
erwinvanvuchelen
twitter.com/evanvuchelen
linkedin.com/in/erwinvanvuchelen